Welkom!

Leuk dat je op mijn site kijkt.

Als eerste zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Wendy Glas en vanaf 1994 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Eerst als pedagogisch medewerkster, maar na een paar jaar kon ik mijn horizon verbreden als bemiddelingsmedewerkster bij het gastouderbureau. Een mooie en zeer dynamische baan, waar geen dag hetzelfde is. Dat is wat ik prettig vind en helemaal bij mij past.
Als bemiddelingsmedewerkster heb je veel contact met ouders, gastouder, kinderen, gemeenten, instanties, enz. Je voert dagelijks gesprekken met allerlei verschillende mensen, denk bijvoorbeeld aan huisbezoeken, intake- of evaluatiegesprekken, afnemen van de risico inventarisatie en meer. Het andere moment ben je op kantoor bezig om een geschikte gastouder te zoeken voor een gezin, de administratie te doen of een cursusavond te organiseren. Heel veelzijdig dus.
Toen de mogelijkheid zich voordeed om het gastouderbureau waar ik destijds werkte over te nemen, twijfelde ik geen moment. Een gastouderbureau volledig onder mijn hoede zag ik als een mooie nieuwe uitdaging. Na 20 jaar gewerkt te hebben bij één kinderopvangorganisatie werd ik op 1 maart 2014 eigenaar van gastouderbureau Idejaal.