Gastouders gezocht

Op deze pagina staat omschreven waar wij gastouders zoeken.
Bent u de gastouder die wij voor een gezin zoeken, heeft u plaats of kent u een gastouder die plaats heeft, neem dan contact op met Idejaal. Het telefoonnummer is 06-15046232. U kunt zich ook via deze site aanmelden door het formulier in te vullen welke u vindt onder het kopje hiernaast, “Ik wil gastouder worden”.

Voor onderstaande gezinnen zoeken wij een gastouder:

Wervershoof/Onderdijk
* Voor de opvang van een jongen van 2 jaar. Er is opvang nodig op dinsdag, woensdag en donderdag van 6.30 uur tot 17.30 uur. En eens in de zoveel weken op vrijdag. De opvang is nodig vanaf mei 2019.

* Voor de opvang van 3 kinderen op basis van onregelmatigheid, het rooster is wel ver van te voren bekend. De kinderen zijn 10, 8 en bijna 6 jaar en gaan naar basisschool de Werenfridus. De opvang is per direct nodig.

* Voor de opvang van een jongen van vijf maanden op dinsdag van 7.00 tot 17.00 uur. Start van de opvang per juni 2019. Tijdens schoolvakanties is er geen opvang nodig.

Medemblik
* Voor de opvang van een jongen van 2 jaar. Er is opvang nodig op dinsdag, woensdag en donderdag van 6.30 uur tot 17.30 uur. En eens in de zoveel weken op vrijdag. De opvang is nodig vanaf mei 2019. Het gezin woont in Onderdijk, maar kan met de opvang ook uitwijken naar Medemblik.