Gastouders gezocht

Op deze pagina staat omschreven waar wij gastouders zoeken.
Bent u de gastouder die wij voor een gezin zoeken, heeft u plaats of kent u een gastouder die plaats heeft, neem dan contact op met Idejaal. Het telefoonnummer is 06-15046232. U kunt zich ook via deze site aanmelden door het formulier in te vullen welke u vindt onder het kopje hiernaast, “Ik wil gastouder worden”.

Voor onderstaande gezinnen zoeken wij een gastouder:

Wervershoof/Onderdijk
* Een gezin in Onderdijk met een zoontje van 1 jaar en een tweede kindje op komst. De opvang is nodig op maandag en soms op dinsdag en zal ingaan per augustus 2018.
* Voor de opvang van een meisje van 1 jaar, op dinsdag en woensdag. De opvang is wisselend en d.m.v. een rooster aangegeven. Start van de opvang in overleg.
* Voor opvang tijdens afwezigheid van de vaste gastouder op dinsdag en donderdag in de maand juni voor ongeveer 3 weken. Het gaat om een gezin met 3 kinderen, van 4, 2 en 0 jaar.
* Met spoed gezocht een gastouder voor een meisje van 1 jaar voor opvang op maandag, woensdag en/of vrijdag, van deze 3 dagen is er 2 dagen opvang nodig.
* Tevens met spoed een gastouder gezocht voor de opvang van een meisje van 3 maanden op dinsdag, woensdagmiddag en vrijdag.

Medemblik
* Per 23 juli een gastouder gezocht voor de opvang van een meisje van dan 9 maanden. De opvangdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.
* Voor een gezin met 3 kinderen van 5, 2 en 1 jaar. Opvang is nodig op dinsdag, woensdag en donderdag. De oudste gaat naar de Maria school.