Over Gastouderbureau Idejaal

Idejaal brengt ouders en kinderen dichter bij elkaar.

Dat klinkt misschien tegenstrijdig. U brengt immers uw kinderen bij een gastouder, verder van u weg. Maar door via ons te kiezen voor de juiste gastopvang, geeft u kinderen een tweede thuis. Onze gastouders zorgen voor liefde, warmte en respect. Bovendien spreekt u zelf met hen af wanneer, waar en op welk wijze ze opvang bieden. Opvang op maat. Omdat vooral u weet wat uw kinderen nodig hebben.
Deze opvang neemt kopzorgen weg waardoor u kunt focussen op uw werk. Bij thuiskomst kunt u vervolgens volledige aandacht schenken aan uw kinderen. Zo functioneert u optimaal in uw werk en bent u de liefhebbende ouder die u graag wilt zijn. De ideale combinatie voor de werkende ouder(s).

Idejaal heeft veel ervaring binnen de branche, maar blijft ambitieus. Wij gaan voor het beste en meeste ideale opvangsysteem voor zowel ouders als gastouders en kinderen. Vanaf het begin zijn wij persoonlijk betrokken. Van intakegesprek tot opvang en daarna. Wij bemiddelen en begeleiden en sturen bij waar dat nodig is.  Ouder en gastouder werken samen met een vaste bemiddelingsmedewerkster, waardoor wij de betrokkenheid en persoonlijke aandacht kunnen garanderen.
Betrouwbare en veilige opvang, dat biedt Idejaal. Maar ook goede bereikbaarheid en voordelige tarieven vinden wij van groot belang. Bovendien vervullen wij de noodzakelijke administratieve zaken.

IdeJaal: kleinschalige flexibele kinderopvang op maat in West-Friesland (Noord-Holland)